VIANOČNÝ KONCERT - VLOČKY ŠŤASTIA 2005

10.12.2005 Prešov

Nadácia Detský sen usporiadala 10 . decembra v Divadle Jonáša Záborského v Prešove v poradí už 5. ročník benefičného vianočného koncertu VLOČKY ŠŤASTIA 2005... .
Nadácia Detský sen usporiadala 10 . decembra v Divadle Jonáša Záborského v Prešove v poradí už 5. ročník benefičného vianočného koncertu VLOČKY ŠŤASTIA 2005.
Záštitu nad koncertom VLOČKY ŠTASTIA 2005 prevzal prezident Slovenskej republiky pán Ivan Gašparovič.

Krásna scéna, dobrá hudba, výborná nálada, sa snúbili vďaka moderátorskému umeniu Petra Kočiša. Príjemnú atmosféru navodili skupina Puding Pani Elvisovej, Jitka Zelenková, Marcela Molnárová, Peter Kotuľa a mnoho iných.
Nemožno nespomenúť mladé talenty: spevácke – Ivanu Cibulovú, Kristínku Kvassay, tanečné – deti z TK Odeva Tília Lipany či deti z detského domova Ferka Baloga, Lacka Bubnára a Veroniku Fakovú.
Cieľom tohto benefičného koncertu je na konci roka vo sviatočnom čase poďakovať svojim partnerom za vzájomnú spoluprácu, priazeň, priateľské vzťahy a pomocou detí a ich vystúpení odovzdať odkaz pre širokú verejnosť o potrebe podporovať ďalšie talenty z radov detí. Vďaka kvalitnému programu a každoročnej medializácii sa stal tento koncert v očiach verejnosti príjemnou tradíciou.
 

Vyberte región

mark